Vrachtwagen van Nieuwe Hoop met vrijwilliger
Werken in een veilige omgeving

Dagbesteding en Re-Integratie

Ben je op zoek naar dagbesteding of re-integratie of naar een leerwerkplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Mensen die vanwege hun verstandelijke, psychische of psycho-sociale problemen moeite hebben met het vinden van een passende vorm van dagbesteding of al langere tijd thuis zitten, bieden we dagbesteding of een leerwerkplek aan  in onze winkels. Mocht je geen indicatie hebben, willen we toch altijd kijken naar mogelijkheden om jou als vrijwilliger aan het werk te helpen.

Denk hierbij aan werkzaamheden als koffie en thee aanbieden, het ophalen en bezorgen of het in ontvangst nemen van goederen, het aanvullen van de winkel, uitzoeken, sorteren en strijken van binnengekomen kleding en nog veel meer. Neem contact met ons op voor informatie over dagbesteding & re-integratie of voor een afspraak. Wie weet vind jij bij ons een mooie werkplek!

Vragen? Neem contact op.

Zit je met vragen omtrend dagbesteding of wil je opnieuw in een werkritme komen via een re-integratiebureau of het UWV. We helpen je graag met al je vragen.

Dordrecht

Mitchell Slot
078 645 83 98

Hendrik-Ido-Ambacht

Joëlle Oldenbburg
078 611 48 98

Nieuwegein

Henny Damen
030 87 83 123

Rotterdam

Dennis van Duivenbode
010 21 26 978

Laat je gegevens achter