Dordrecht brocante en vintage winkel

Wij halen jouw tweedehands spullen gratis op!

Wij maken werk van hergebruik

Heb je spullen over die te goed zijn om zomaar weg te gooien? Wij geven je spullen een tweede kans en als ze zelfs bij ons niet verkopen zorgen we ervoor dat het milieu er zo min mogelijk last van heeft. We recyclen ±80% van alle spullen die bij ons binnen komen! Lever je spullen bij ons in. Zo draag jij bij aan een beter milieu en het welzijn van andere mensen.

Wat doen we met jouw spullen?

Recycling & Re-purposing

Wanneer je spullen bij ons worden aangeboden gaan deze eerst naar onze sorteerafdeling. Daar wordt bepaald naar welke afdeling dit gebracht kan worden zodat het op waarde bepaald kan worden en in de winkel terecht kan komen. Spullen die niet goed genoeg zijn voor onze verkoopeisen worden apart gesorteerd en proberen we via onze partners te recyclen, hetzij via onze recyclepartners of andere bedrijven die specifieke materialen kunnen gebruiken in hun nieuw te ontwikkelen product.

Ons doel is zo min mogelijk het milieu te belasten en daarbij zijn wij ook constant in ontwikkeling. Zo verzamelen we oud paper, metalen, glas, electronica en restafval zodat deze hergebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners om deze doelstelling te behalen. Voor de spullen die niet meer te verkopen zijn, zoeken we andere oplossingen. Dat zijn bijvoorbeeld producten die kapot zijn of versleten. Zo bekijken we of onderdelen nog wel te gebruiken zijn.

Recycling en repurposing bij Nieuwe Hoop

Wat doen we met je kleding?

Geen kledingstuk gaat verloren!

Heb je kleding over? Bij ons gaat geen kledingstuk verloren. We sorteren namelijk op 4 selecties, namelijk:

Hierdoor zorgen wij ervoor dat 100% van wat we binnenkrijgen een nieuw leven krijgt.

Ook houden we ons bezig met het herontwerpen van gebruikte kleding. Dit doen we onder de naam ‘Uit de Kast’. Hiermee willen we ook een statement maken om te durven zijn wie je bent!

Waar kan ik mijn spullen inleveren?

Nijverheidsweg 46c
3341LJ H-I-Ambacht
Tel: 078 611 48 98

Ons magazijn sluit 30 minuten eerder

Bekijk vestiging
Eemsteynplein 14
3312 JA Dordrecht
Tel: 078 611 48 98

Ons magazijn sluit 30 minuten eerder

Bekijk vestiging
Nedereindseweg 31
3438 AA, Nieuwegein
Tel: 030 87 83 123

Ons magazijn sluit 30 minuten eerder

Bekijk vestiging
Oudedijk 94
3061 AM Rotterdam
Tel: 010 21 26 978

Ons magazijn sluit 30 minuten eerder

Bekijk vestiging